Kwaliteit en duurzaamheid

Onze kleding wordt met maximale passie en toewijding gecreëerd, bovendien stellen we hoge eisen aan de kwaliteit.

Die zit enerzijds in het materiaal: bij elk ontwerp streven we naar een lange levensduur, een groot draagplezier en een makkelijk onderhoud.
Klanten zijn trouwens ook altijd welkom om hun oude jodevisscher-stuks binnen te brengen. We bekijken dan samen hoe we het kledingstuk opnieuw draagbaar kunnen maken. Inkorten, versmallen, opscheren, aanpassen: met kleine ingrepen slagen we erin een kledingstuk nieuw leven in te blazen zonder het dna van het ontwerp te verloochenen.

Daarnaast zit de kwaliteit ook in onze relatie met iedereen die betrokken is in het productieproces. Met elk van onze vakmensen bouwen we een duurzame relatie uit en proberen hen seizoen na seizoen in te schakelen.

Ook met onze klanten staat een ongedwongen maar altijd warm en hulpvaardig contact voorop. Daarenboven willen we trots zijn wanneer we iemand tegenkomen in een jodevisscher-outfit. Daarom benaderen we onze klanten met een kleermakersoog, niet met een verkopersmentaliteit. Dit maakt een erg groot verschil: wij adviseren de klant het juiste silhouet voor haar lichaamstype en raden een aankoop af mocht een kledingstuk niet flatteren.

Openingsuren winkel

MAANDAG
9 tot 12 uur: op afspraak
12 tot 18 uur: vrije toegang

DINSDAG & ZONDAG
gesloten

.

WOENSDAG
9 tot 12 uur: op afspraak
12 tot 18 uur: vrije toegang

DONDERDAG
9 tot 12 uur: op afspraak
12 tot 18 uur: vrije toegang

.

VRIJDAG
9 tot 12 uur: op afspraak
12 tot 18 uur: vrije toegang

ZATERDAG
10 tot 18 uur: vrije toegang

Adres winkel

Hoornstraat 6
9000 Gent
info@jodevisscher.be
09/233 88 04